Dimple Kapadia Movies List



Filmography



  • Bobby (1973)

  • Zakhmi Sher (1984)

  • Manzil Manzil (1984)

  • Saagar (1985)

  • Pataal Bhairavi (1985)

  • Lavaa (1985)

  • Aitbaar (1985)

  • Arjun (1985)

  • Vikram (1986) (Tamil film)

  • Allah Rakha (1986)

  • Janbaaz (1986)

  • Insaaf (1987)

  • Insaniyat Ke Dushman (1987)

  • Kaash (1987)

  • Saazish (1988)

  • Mera Shikar (1988)

  • Gunahon Ka Faisla (1988)

  • Bees Saal Baad (1988)

  • Aakhri Adaalat (1988)

  • Kabzaa (1988)

  • Mahaveera (1988)

  • Zakhmi Aurat (1988)

  • Ganga Tere Desh Mein (1988)

  • Ram Lakhan (1989)

  • Action (1989)

  • Touhean (1989)

  • Batwara (1989)

  • Sikka (1989)

  • Shehzaade (1989)

  • Ladaai (1989)

  • Pati Parmeshwar (1990)

  • Kali Ganga (1990)

  • Jai Shiv Shankar (1990)

  • Drishti (1990)

  • Aag Ka Gola (1990)

  • Pyaar Ki Naam Qurbaan (1990)

  • Lekin (1990)

  • Prahaar: The Final Attack (1991)

  • Naramsimha (1991)

  • Mast Kalandar (1991)

  • Haque (1991)

  • Khoon Ka Karz (1991)

  • Dushman Devta (1991)

  • Ajooba (1991)

  • Ranbhoomi (1991)

  • Angaar (1992)

  • Karm Yodha (1992)

  • Dil Aashna Hai (1992)

  • Rudaali (1993)

  • Gunaah (1993)

  • Aaj Kie Aurat (1993)

  • Gardish (1993)

  • Pathreela Raasta (1994)

  • Krantiveer (1994)

  • Antareen (1994)

  • Share Bazaar (1997)

  • Agni Chakra (1997)

  • Mrityudaata (1997)

  • 2001 (1998)

  • Laawaris (1999)

  • Hum Tum Pe Marte Hain (1999)

  • Dil Chahta Hai (2001)

  • Leela (2002)

  • Hum Kaun Hai? (2004)

  • Pyaar Mein Twist (2005)

  • Being Cyrus (2006)

  • Banaras - A Mystic Love Story (2006)

  • Luck by Chance (2008)

  • Jumbo (2008)

  • Dabangg (2010)

  • Patiala House (2010)

  • Bombay Mittayi (2010) (Malayalam film)